| Pjewushite ... | |
|
+8dark_angel b_o_z_o ~Leptiric~ garf thecharmedone Emily_Piper Coop WjeckY 12 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
thecharmedone .:The Chosen One:.
Broj poruka : 1474 Godina : 34 Lokacija : Sremski Karlovci Pravo Ime : Ilija xobi : Pisanje,stvaranje muzike... Datum upisa : 08.04.2007
| Naslov: Re: Pjewushite ... Ned Maj 13, 2007 4:08 am | |
| - Emily_Piper ::
- moooooooooooooolitva,kao zar na mojim usnama je,moooooooooooooooooolitva,mesto reci samo ime tvoje,nebo zna,kao ja,koliko puta sam ponovila tooooo nebo zna bas kao ja da je ime tvoja moja molitvaaaaaaaaaaaaaaa
Meni je toliko ushlo u glavu , da od pobede samo pevushim to... A, jbt. vec je 3 sata, mogao bi da prestanem... :D | |
|
| |
bico Cha**** ***
Broj poruka : 331 Godina : 33 Lokacija : ~~~Here, There, EVERYWERE~~~ Pravo Ime : Miroslav Bicanski xobi : gledanje TV-a, njakanje kompa... Datum upisa : 04.10.2006
| Naslov: Re: Pjewushite ... Ned Maj 13, 2007 2:22 pm | |
| Sedmi sprat i mrak u stanu, znam da imas to u planu, da mi pokazes kol'ko si jak, bas se vidi da si lak... | |
|
| |
Emily_Piper .:The Charmed one:.
Broj poruka : 1569 Godina : 31 Lokacija : San Francisko Pravo Ime : Emilija xobi : Bacanje cini,zausatvljanje vremena i ubijanje demona!!! Datum upisa : 11.11.2006
| Naslov: Re: Pjewushite ... Ned Maj 13, 2007 3:08 pm | |
| mooolitva kao zar na mojim usnama je mooolitva | |
|
| |
alexandar92 Gazda :)
Broj poruka : 3414 Godina : 32 Lokacija : Stara Pazova Pravo Ime : Aleksandar xobi : Surfovanje Datum upisa : 04.10.2006
| Naslov: Re: Pjewushite ... Ned Maj 13, 2007 6:15 pm | |
| | |
|
| |
Broj poruka : 1569 Godina : 31 Lokacija : San Francisko Pravo Ime : Emilija xobi : Bacanje cini,zausatvljanje vremena i ubijanje demona!!! Datum upisa : 11.11.2006
| Naslov: Re: Pjewushite ... Ned Maj 13, 2007 7:37 pm | |
| mooooooooolitva,kao zar na mojim usnama je moooooolitvaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...tralalala au cek promenila se pesma
deeeeeeestiny... | |
|
| |
Broj poruka : 1474 Godina : 34 Lokacija : Sremski Karlovci Pravo Ime : Ilija xobi : Pisanje,stvaranje muzike... Datum upisa : 08.04.2007
| Naslov: Re: Pjewushite ... Pon Maj 14, 2007 2:19 am | |
| Hey, hey, you, you, I don't like your girlfriend. No way, no way, I think you need a new one... | |
|
| |
| Naslov: Re: Pjewushite ... Pon Maj 14, 2007 4:00 pm | |
| Ri-Rihanna.Ni-Ni-Nicole. Ri-Rihanna.Ni-Ni-Nicole. Ri-Rihanna.Ni-Ni-Nicole. Ri-Rihanna.Ni-Ni-Nicole.
Gonna win it no limit,strong women we are. | |
|
| |
Coop .:Charmed Moderator:.
Broj poruka : 1941 Godina : 33 Lokacija : San Francisko ( Serbia ) Pravo Ime : Miroljub ( Misha ) xobi : Filmovi i Web Grafika Datum upisa : 13.03.2007
| Naslov: Re: Pjewushite ... Pon Maj 14, 2007 9:08 pm | |
| Bez ljubavi! To nece biti moje reci! Bez ljubavi, On mene ne moze da spreci! Bez ljubavi! Dodji mi! Bez ljubavi! Budi moja ti!
Marija Šerifović-Bez ljubavi! | |
|
| |
| Naslov: Re: Pjewushite ... Pon Maj 14, 2007 9:32 pm | |
| I love you mi vida I E O... | |
|
| |
| Naslov: Re: Pjewushite ... Pon Maj 14, 2007 9:33 pm | |
| Vete, o dejame ir, vete, yo quiero vivir.... | |
|
| |
dark_angel Ch***** ***
Broj poruka : 158 Godina : 29 Lokacija : modrica Pravo Ime : gordana xobi : kosarka,dosada,net :) Datum upisa : 09.04.2007
| Naslov: Re: Pjewushite ... Ned Jun 03, 2007 7:19 pm | |
| Beyonce,Beyonce... Shakira,Skarira... He said...I'm worth it he's one desire... You'll never know why are we the one to soffer... | |
|
| |
bico Cha**** ***
Broj poruka : 331 Godina : 33 Lokacija : ~~~Here, There, EVERYWERE~~~ Pravo Ime : Miroslav Bicanski xobi : gledanje TV-a, njakanje kompa... Datum upisa : 04.10.2006
| Naslov: Re: Pjewushite ... Čet Jun 21, 2007 5:09 pm | |
| Moja mrvice, nedostaje mi sve... Zasto ne moze biti kao pre... Tvoje godine ne znaju za greh, jedino znam, volis kad ti kazem MOJA MRVICE... | |
|
| |
~Leptiric~ Gazda :)
Broj poruka : 1666 Lokacija : Beograd Pravo Ime : Ana xobi : Web Grafika Datum upisa : 05.01.2007
| Naslov: Re: Pjewushite ... Pet Jun 22, 2007 2:46 pm | |
| Oh no,here I go,now you know what I feel about you, Oh no,there I go,no control,and now you know.... | |
|
| |
dark_angel Ch***** ***
Broj poruka : 158 Godina : 29 Lokacija : modrica Pravo Ime : gordana xobi : kosarka,dosada,net :) Datum upisa : 09.04.2007
| |
| |
| Naslov: Re: Pjewushite ... Pet Jun 22, 2007 7:42 pm | |
| If you wanna be with me,I can make your wish come true You gotta make a big impression gotta like what you do if you wanna be with me baby there's a price you pay i'm a genie in a bottle you gotta rub me the right way if you wanna be with me i can make your wish come true just come and set me free baby and i'll be with you | |
|
| |
~JokaPrue~ Gazda :)
Broj poruka : 71 Godina : 32 Pravo Ime : Jowana xobi : Swe i swasxta.... Datum upisa : 05.04.2007
| Naslov: Re: Pjewushite ... Pet Jun 22, 2007 8:41 pm | |
| When there’s sunshine, we’ll shine together Told you I'll be here forever Said I'll always be a friend Took an oath I'ma stick it out till the end Now that it's raining more than ever Know that we'll still have each other You can stand under my umbrella You can stand under my umbrella | |
|
| |
| Naslov: Re: Pjewushite ... Pet Jun 22, 2007 9:26 pm | |
| | |
|
| |
WjeckY .:Zacharana Weshtica:.
Broj poruka : 1358 Godina : 34 Lokacija : With Santos in the Pool ;) Pravo Ime : Faith, Wjera, La Owca ;) xobi : charmed, pisanje pricha, ludijanje po donjem putu, ... Datum upisa : 04.02.2007
| Naslov: Re: Pjewushite ... Pon Jul 16, 2007 1:01 pm | |
| Yo no quiero que me despierten del sueño No me hagan poner los pies sobre la tierra Hoy no me quites la ilusion de ser tu dueño No quiero ver como este libro se cierra
La noche no acaba y mucho menos se acaba nuestro amor Tu seras mi enamorada en mi cuento en mi historia y en mi show Mientras mas pasa el tiempo mas te quiero y yo no voy A abandonar el sueño amor que nos unio
ali konstantno! nece da mi izadje iz glawe!!! ko nije prepoznao owo je Lento od RBD. | |
|
| |
| Naslov: Re: Pjewushite ... Pon Jul 16, 2007 7:25 pm | |
| y a flor de piel hay un adiós difícil de olvidarlo, pero también se dio un amor que puede hacer milagros
Si alguna vez piensas en mi tal vez cuando me ves te haces feliz quizás entre los dos aún hay algo de amor
Si alguna vez piensas en mi quizás tal vez cuando me ves te haces feliz quizás entre los dos aún hay algo de amor | |
|
| |
| Naslov: Re: Pjewushite ... Pon Jul 16, 2007 8:10 pm | |
| No hay nada que decir, ya no tienes que mentir... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Pjewushite ... | |
| |
|
| |
| Pjewushite ... | |
|