| Ideje | |
|
|
|
Autor | Poruka |
---|
WjeckY .:Zacharana Weshtica:.
Broj poruka : 1358 Godina : 34 Lokacija : With Santos in the Pool ;) Pravo Ime : Faith, Wjera, La Owca ;) xobi : charmed, pisanje pricha, ludijanje po donjem putu, ... Datum upisa : 04.02.2007
| Naslov: Ideje Čet Mar 15, 2007 6:02 pm | |
| ewo owdje ubacite swe shto wam padne na pamet u wezi owe sezone! hajde ljudi mrdnite malo !!! moramo da wratimo owaj forum na noge a jedan od putewa je owa deweta sezona.
mozhda ste widjeli na neke sajtowe koji sakupljaju potpise za nastawak Charmed serije u obliku nowe generacije 'The Charmed Sons' sa glawnim likowima Chrisom i Wyattom. meni lichno, ta ideja nije bash neka, zashto samo njoh dwoje ?
zatim, sajt casahalliwell je wec naprawio 9 sezona 'Charmed Again' ... zaista su super priche, oni su prawili chak i slike, super je ispalo ...
ajmo, ideje ... | |
|
| |
Piper_lo Gost
| Naslov: Re: Ideje Sub Mar 17, 2007 1:53 am | |
| Ljudi evo danas sam nesto malo dopunjavala prvu epizodu 9 sezone i odlucila sam da ce se mozda zvati The demons are still alive.. for charmed! mozda ovo bude ili nesto u tom fazonu! |
|
| |
b_o_z_o .:Charmed Moderator:.
Broj poruka : 1538 Godina : 33 Lokacija : Kotor Pravo Ime : Božidar Perović xobi : surfovanje po netu Datum upisa : 17.03.2007
| Naslov: Re: Ideje Sub Mar 17, 2007 8:04 pm | |
| Ali kako mislite da oravdate kraj VIII sezone kad se Piper pojavljuje kao baba koja čita svojoj unuci šta su njih tri pisale u knjigu sijenki? Mislim da bi bilo dobro u prvu epizodu IX sezone objasnit da je ona Piper sa kraja(baba) u stvari ona baba iz budućnosti kod koje su Piper i Leo završili u zadnju epizodu kad su putovali kroz budućnost. A što se tiče pravljenja slika za novu sezonu mislim da je to odlična ideja i potrudiću se da napravim koju... | |
|
| |
Broj poruka : 1358 Godina : 34 Lokacija : With Santos in the Pool ;) Pravo Ime : Faith, Wjera, La Owca ;) xobi : charmed, pisanje pricha, ludijanje po donjem putu, ... Datum upisa : 04.02.2007
| Naslov: Re: Ideje Ned Mar 18, 2007 2:08 am | |
| to shto se tiche poslednje scene u Charima, to je lako rijeshiti, nema nikakwe weze, to ce se swe desiti, ali sestre nastawljaju borbu protiw zla ... | |
|
| |
Broj poruka : 1538 Godina : 33 Lokacija : Kotor Pravo Ime : Božidar Perović xobi : surfovanje po netu Datum upisa : 17.03.2007
| |
| |
Piper_lo Gost
| Naslov: Re: Ideje Ned Mar 18, 2007 4:05 pm | |
| Zavrsena prva epizoda 9 sezone! Mislim ima tu jos nekih sitnica ali bi mi za to dobro dosla pomoc! P.S.Akoje neko zainteresovan da mi pomogne u pisanju,pravljenju slika i osmisljavanju slika,nek ami se javi! |
|
| |
Piper_love Gazda :)
Broj poruka : 319 Godina : 32 Lokacija : Negde daleko gde me ne mozete naci.... Pravo Ime : Tijana (Tiksi) xobi : Odbojka i Charmed Datum upisa : 18.03.2007
| Naslov: Re: Ideje Ned Mar 18, 2007 11:39 pm | |
| Posaljiute mi PM ko sve zeli da znam... A evo nes o prvoj epizodi: U prosloj sezoni: Pajper, Fibi i Pejdz se suocavaja sa najvecim zlom do sada. Uz pomoc porodice (koja je uvek tu kad zatreba!) sestre uspevaju da pobede zlo nadajuci se da je njihova sudbina zavrsena i da su Knjigu Senki poslednji put zatvorile (zato se pojavljuju scene iuz buducnosti gde su svi srceni!) Ali izgleda da je njihova sudbina pozelela da se jos malo poigra sa njima... Pajper i leo odlaze sa decacima na odmor u Francusku.. Pejdz pokusava da provede sto vise vremena sa svoijm muzem Henrijem ali on je previse zauzet svojim poslom. Tako se oseca i Fibi - zapostavljeno... Kupidon je previse okupiran tudjim vezama nego svojom... Odmor jos nije ni poceo za Carobnice, a demoni se vec okupljaju... Pajper biva "odnesena" u podzemlje gde ce morati da se suoci sa jednim pitanjem: "Jesmo li mi ispunile nasu sudbinu?" ++++ VELIKI DODATAK : JULIAN MCMAHON SE VRACA U SERIJU!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Ideje Pon Mar 19, 2007 11:17 pm | |
| Ja neznam meni je glupo da svako pravi svoju IX sezonu. Zar nije bolje da se svi fino dogovorimo i napravimo jednu extra sezonu. Pa ako već za likove nemožemo da se dogovorimo napravimo glasanje npr. Koga bi ste osim ststara voljeli da stavimo u IX sezonu: Bili, Kristi ,Kol, Vajat, Kris, Pru... i koji likovi budu imali najvise glasova njih ubacimo a ne ovako svako pravi svoje epizode bez dogovora sa drugima. | |
|
| |
Broj poruka : 319 Godina : 32 Lokacija : Negde daleko gde me ne mozete naci.... Pravo Ime : Tijana (Tiksi) xobi : Odbojka i Charmed Datum upisa : 18.03.2007
| Naslov: Re: Ideje Pon Mar 19, 2007 11:27 pm | |
| B_O_Z_O to je dobra ideja.. Ja sam pokusala da pisem sa njih troje i uspeli smo da se uskladimo sa ideja ali doslo je do drugih problema i td.. Ja sam napomenula da svako ko zeli da pise samnom dobija pravo da sam napise celu ep i onda mi zajedno prilagodjavamo.. Ako je neko zainteresovan.. | |
|
| |
Angel Gost
| Naslov: Re: Ideje Uto Mar 20, 2007 9:52 pm | |
| Da li vas se svidja moj plakata za epizodu Dajavu no more |
|
| |
| Naslov: Re: Ideje Sre Mar 21, 2007 11:22 pm | |
| Mogu ali pre toga hoces ti da pomazes u izradi slika???? Imas bas talenta!! Pajper i Leo vode decake na odmor dok se sestre navikavaju na nov zivot... U podzemlju jedna cudna glava (navodno avatar!) okuplja sve jace demone iz nekog razloga.... To vam je ukratko.. Mozda vam se prva ep ne svidi bas toliko - jer mi je ovo prvi put da pisem (uz pomoc!) na ovakav nacin.. Vec druga (gde cu imati jos vecu pomoc!) bice bolja.. Mada u svakom slucaju osmisljenja radnja za prve dve ep je zanimljiva 9x01-9x02 -- Najvervatnije ce biti -- Demons are still alive... For charmed... Tako nekako! Zanimljivo? | |
|
| |
| Naslov: Re: Ideje Čet Apr 05, 2007 10:05 pm | |
| e owaj, oce li dolaziti neki nowi likowi u seriju? chisto da pitam ... | |
|
| |
Michael Mylosh Halliwell Cha**** ***
Broj poruka : 276 Godina : 37 Lokacija : Požarevac Pravo Ime : Michael Mylosh Halliwell xobi : Astrologija, numerologija, psihologija, muzika, knjige, dopisivanje, chatovanje... Datum upisa : 15.12.2006
| Naslov: Re: Ideje Pet Apr 06, 2007 11:50 am | |
| Ne znam šta da kažem... Srećno sa novo sezonom... Ne bih vam preporučio vraćanje starih likova, ali opet to je vaša volja... Još jednom puno sreće... | |
|
| |
| Naslov: Re: Ideje Sub Apr 07, 2007 11:43 am | |
| Bice novih.. samo jedan stari se vraca - sprema se nesto extra sa njim!! | |
|
| |
Emily_Piper .:The Charmed one:.
Broj poruka : 1569 Godina : 31 Lokacija : San Francisko Pravo Ime : Emilija xobi : Bacanje cini,zausatvljanje vremena i ubijanje demona!!! Datum upisa : 11.11.2006
| Naslov: Re: Ideje Sub Apr 07, 2007 3:03 pm | |
| strai?jao dal je musko ili zensko...?zasto imam predosecaj da ce to biti cole? | |
|
| |
Broj poruka : 276 Godina : 37 Lokacija : Požarevac Pravo Ime : Michael Mylosh Halliwell xobi : Astrologija, numerologija, psihologija, muzika, knjige, dopisivanje, chatovanje... Datum upisa : 15.12.2006
| Naslov: Re: Ideje Sub Apr 07, 2007 3:08 pm | |
| Pa ko bi drugi bio.... Mada je smešno da se vrati ili Kol ili Prue... Čak i totalno bez veze..... Ali opet sve je na tvorcima serije.... | |
|
| |
| Naslov: Re: Ideje Sub Apr 07, 2007 4:41 pm | |
| pa nije bez weze. po meni, to je extra. po wecini sajtowa i foruma, na 9 sezonu ljudi su wratili prue, spojili cole i phoebe, bash sam prije neki dan chitala. | |
|
| |
| Naslov: Re: Ideje Sub Apr 07, 2007 4:49 pm | |
| Pa baš u tome i jeste poenta.... Svi su smotani i ne znaju da smisle ništa novo... Pa se vraćaju na nešto što je već neko odradio.... Ali ako vi želite da budete tako cool kao ostali onda neka vam tako i bude... Ja nemam ništa s tim.... Ja samo znam da ne bih bio kao ostali, već bih bio svoj i jedinstven.... Ali opet na vama je sve... | |
|
| |
| Naslov: Re: Ideje Sub Apr 07, 2007 5:12 pm | |
| pa ne kazhemo mi da cemo biti kao swi ostali. koliko sam gledala poi owim sajtowima, niko nije prawio trailere, a mi imamo toliko toga planiranog ... ipak hwala na sawjetu | |
|
| |
Broj poruka : 1569 Godina : 31 Lokacija : San Francisko Pravo Ime : Emilija xobi : Bacanje cini,zausatvljanje vremena i ubijanje demona!!! Datum upisa : 11.11.2006
| Naslov: Re: Ideje Sub Apr 07, 2007 5:24 pm | |
| ja mislim da bi bilo extra da se prue vrati kao duh koji im pomaze,dok ce cola da sretne phoebe negde,medjutim on se nicega ne seca,nema pojma da je bio demon i Izvor,ne poznaje Carobnice mada zna za magiju ali samo je prucava nikad se nije sreo sa njom.I vise nije Cole vec se pojavljuje pod drugim imenom. | |
|
| |
| Naslov: Re: Ideje Sub Apr 07, 2007 5:29 pm | |
| OK..... Providno je, ali ok.... | |
|
| |
Coop .:Charmed Moderator:.
Broj poruka : 1941 Godina : 33 Lokacija : San Francisko ( Serbia ) Pravo Ime : Miroljub ( Misha ) xobi : Filmovi i Web Grafika Datum upisa : 13.03.2007
| Naslov: Re: Ideje Sub Apr 07, 2007 5:45 pm | |
| - Emily_Piper ::
- ja mislim da bi bilo extra da se prue vrati kao duh koji im pomaze,dok ce cola da sretne phoebe negde,medjutim on se nicega ne seca,nema pojma da je bio demon i Izvor,ne poznaje Carobnice mada zna za magiju ali samo je prucava nikad se nije sreo sa njom.I vise nije Cole vec se pojavljuje pod drugim imenom.
Dobro si to smislila. | |
|
| |
| Naslov: Re: Ideje Sub Apr 07, 2007 6:03 pm | |
| hvala! znaci mi kad mi neko da kompliment u vezi neceg sto sam smislila jer zapravo pisem svoju knjigu a reci mi ti,Michael Mylosh Halliwell zbog cega je providno | |
|
| |
| Naslov: Re: Ideje Sub Apr 07, 2007 6:14 pm | |
| Pa kao sad Cole ne zna ništa o demonima, a proučava magiju... To bi jedino moglo biti kad bi se u celu priču uključila reinkarnacija, ali on bi onda trebao da izgleda drugačije, jer bi bio druga osoba, sa istom dušom.... Malo bez veze da se posle 8 godina pojavi Prue kao duh... Gde je bila svih ovih godina, zašto nije pomagala pre... Razmisli malo o ovome | |
|
| |
| Naslov: Re: Ideje Sub Apr 07, 2007 6:19 pm | |
| pa zato sto na primer,sestre su imale zabranu da je prizovu jer bi im tesko palo,a zabranu je izdala njihova baka jer kao ona i njena majka su se tako dogovrile... a cole sto da ne?on moze da se pojavi u istom obliku,ali kao desilo mu se nesto pa nista ne zna ...a sestre ako tako budu zelele,mogu uradiit neshto da se on seti svoje ljubavi prema phoebe,tu moze da dodje i do konflikta izmedju Coopa i Colea | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Ideje | |
| |
|
| |
| Ideje | |
|