| Zelim vasa misljenja i vase ideje... | |
|
+5~Leptiric~ Emily_Piper b_o_z_o thecharmedone DMC 9 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
DMC C****** ***
Broj poruka : 125 Godina : 32 Lokacija : NS Pravo Ime : Dusan xobi : Pravljenje filmova,slusanje muzike Datum upisa : 11.04.2007
| Naslov: Re: Zelim vasa misljenja i vase ideje... Čet Apr 12, 2007 12:11 am | |
| Pa znas sta je problem,ja bih jako voleo da mi mozemo da snimamo film na engleskom,ali ce biti na sprskom,jer sem mene niko ne zna engleski toliko dobro....Ali bice dobro.Neverujem da ce na Youtube bit sa dijalogom trailer jer to gledaju i ljudi van Srbije,kontas?Hvala,hocu poslacu joj kiss.A IvanS je moj dobar drug,ja sam mu rekao za forum | |
|
| |
Emily_Piper .:The Charmed one:.
Broj poruka : 1569 Godina : 31 Lokacija : San Francisko Pravo Ime : Emilija xobi : Bacanje cini,zausatvljanje vremena i ubijanje demona!!! Datum upisa : 11.11.2006
| Naslov: Re: Zelim vasa misljenja i vase ideje... Čet Apr 12, 2007 12:13 am | |
| ok,a znas sta jos?oces li onda bar ovde,ako ne na youtube das postavljas? | |
|
| |
DMC C****** ***
Broj poruka : 125 Godina : 32 Lokacija : NS Pravo Ime : Dusan xobi : Pravljenje filmova,slusanje muzike Datum upisa : 11.04.2007
| Naslov: Re: Zelim vasa misljenja i vase ideje... Čet Apr 12, 2007 12:16 am | |
| Pa,nije mi problem ni tamo da stavim,ali svejedno ako mnogi hoce,onda ne vidim ralzloga da ne napravim nesto za vas. | |
|
| |
Broj poruka : 1569 Godina : 31 Lokacija : San Francisko Pravo Ime : Emilija xobi : Bacanje cini,zausatvljanje vremena i ubijanje demona!!! Datum upisa : 11.11.2006
| Naslov: Re: Zelim vasa misljenja i vase ideje... Čet Apr 12, 2007 12:20 am | |
| ma postavi svuda(hehehe) mora da se procuje evo ja upravo pricam ovima na krstarici pola njih vec videlo i kazu da je extra | |
|
| |
| Naslov: Re: Zelim vasa misljenja i vase ideje... Čet Apr 12, 2007 12:20 am | |
| vazno je samo da moze da se skine | |
|
| |
DMC C****** ***
| Naslov: Re: Zelim vasa misljenja i vase ideje... Čet Apr 12, 2007 12:21 am | |
| Stvarno??Pa hvala,reci im da ostave koji komentar | |
|
| |
| Naslov: Re: Zelim vasa misljenja i vase ideje... Čet Apr 12, 2007 12:25 am | |
| ma ne verujem da hoce oni to samo odu vide i meni kazu kako im se svidelo,ali po dosadasnjim reakcijama super je | |
|
| |
alexandar92 Gazda :)
Broj poruka : 3414 Godina : 32 Lokacija : Stara Pazova Pravo Ime : Aleksandar xobi : Surfovanje Datum upisa : 04.10.2006
| Naslov: Re: Zelim vasa misljenja i vase ideje... Čet Apr 12, 2007 1:37 am | |
| | |
|
| |
thecharmedone .:The Chosen One:.
Broj poruka : 1474 Godina : 34 Lokacija : Sremski Karlovci Pravo Ime : Ilija xobi : Pisanje,stvaranje muzike... Datum upisa : 08.04.2007
| Naslov: Re: Zelim vasa misljenja i vase ideje... Čet Apr 12, 2007 2:11 am | |
| Ja sam ostavio komentar (nickname mi je theonerebelforlife) i rateovao sam vas za naj bolje!!! Inace ispricao sam celoj ulici, sutra ujutro dolaze da vide! Jako su upecani!!! E, sad... Meni je Emma i dalje favorite! Gledao sam jos ona dva videa... Slazem se sa Coopom za padanje! Ali dobro... Kazes ne placas ih nista.. Pa, vidi. Taj njihov posao bi i ja radio za Dz, veoma rado! Inace, vidim da ste iz NS-a... To nije daleko od Karlovaca... Ako vam nekada nesto bude trebalo, da mi obavezno javite!!! A i ovde u Karlovcima ima extra mesta za snimanje... | |
|
| |
DMC C****** ***
| Naslov: Re: Zelim vasa misljenja i vase ideje... Čet Apr 12, 2007 2:15 am | |
| Hahahha!!!Stvarno?Ima dobrih mesta?Jaoj,celoj ulici?Haha,pa pozdravi ih!Phoebe zivi na pocetku Petrovaradina,tako da cemo se cuti ako bude trebalo e aj mi ucinis uslugu?Das mi mail da ti ja posaljem slike za contest,a ti slikas neka mesta koja mislis da bih bila dobra za snimanje pa mi posaljes slike?Hoces?E hvala za komentare | |
|
| |
Broj poruka : 1474 Godina : 34 Lokacija : Sremski Karlovci Pravo Ime : Ilija xobi : Pisanje,stvaranje muzike... Datum upisa : 08.04.2007
| Naslov: Re: Zelim vasa misljenja i vase ideje... Čet Apr 12, 2007 2:17 am | |
| Naravno! poslao sam ti e-mail preko PM-a... Sto se tice Phoebe, verovatno je moja drugarica zna, ona je iz Pezosa, pa cu je pitam... OK, pozdravicu "ulicu"... Sigurno ce im se svideti, mislim ipak je extra... | |
|
| |
DMC C****** ***
| Naslov: Re: Zelim vasa misljenja i vase ideje... Čet Apr 12, 2007 2:24 am | |
| E a sto se tice mesta za snimanje,jel ces slikati?Mislim kad god,samo sto pre | |
|
| |
| Naslov: Re: Zelim vasa misljenja i vase ideje... Čet Apr 12, 2007 2:25 am | |
| Hocu! Slikacu pa cu ti poslati ili nesto! Samo ne mogu sad dva dana, nije mi tu aparat... | |
|
| |
DMC C****** ***
| Naslov: Re: Zelim vasa misljenja i vase ideje... Čet Apr 12, 2007 2:26 am | |
| Ok,vazi,nemas frke,fala u svakom slucaju | |
|
| |
| Naslov: Re: Zelim vasa misljenja i vase ideje... Čet Apr 12, 2007 2:27 am | |
| | |
|
| |
Leo
Broj poruka : 29 Pravo Ime : Ivan xobi : Charmed :) Datum upisa : 05.04.2007
| Naslov: Re: Zelim vasa misljenja i vase ideje... Pet Apr 13, 2007 2:11 pm | |
| E ovako po meni je Piper preslatka, ali na slikama Paige je ispala mnogo bolje, nedino mi Phoebe bas nije nesto (bez uvrede), i slazem se sa nekim ne znam ko je to napisao ali Piper je malo ukocena kada zaustavlja vreme (treba biti malo slobodnija) bez uvreda....to je samo moje misljenje | |
|
| |
DMC C****** ***
| Naslov: Re: Zelim vasa misljenja i vase ideje... Pet Apr 13, 2007 8:09 pm | |
| Da,znam za Piper,pokusavam da je naucim kako da to radi...Haha,ne ide joj,ali je jednom perfektno uspela.Phoebe je lepa,ali nije ispala lepa na slikama,verujte mi,dacu vam jos slika sa njom,kada je slikam | |
|
| |
| Naslov: Re: Zelim vasa misljenja i vase ideje... Pet Apr 13, 2007 8:12 pm | |
| Meni su sve extremno slatke! A, za Piper, daj joj da gleda epizode Charmed, tamo kada vidi kako Piper to radi, lakse ce uvezbati..
Inace, jel snimate novi video????? | |
|
| |
DMC C****** ***
| Naslov: Re: Zelim vasa misljenja i vase ideje... Pet Apr 13, 2007 8:50 pm | |
| Haha,ma da znam,dobro ona to radi,evo vidi na ovoj GIF animaciji je dobro odradila. Phoebe I Paige su se nesto bile posvadjale,pa nismo snimali,ali trebamo ovih dana,a sutra Phoebe i Leo imaju Photosession,tako da ce biti slika. | |
|
| |
b_o_z_o .:Charmed Moderator:.
Broj poruka : 1538 Godina : 33 Lokacija : Kotor Pravo Ime : Božidar Perović xobi : surfovanje po netu Datum upisa : 17.03.2007
| Naslov: Re: Zelim vasa misljenja i vase ideje... Pet Apr 13, 2007 8:53 pm | |
| Preko kojeg programa radiš ove gif animacije plz tell me? | |
|
| |
DMC C****** ***
| Naslov: Re: Zelim vasa misljenja i vase ideje... Pet Apr 13, 2007 8:55 pm | |
| Pa uradim video u Windows Movie Maker-u,a onda kasnije taj video konvertujem u programu koji sam skinuo besplatno preko Google-a,zove se SUPER VIDEO CONVERTER,jako je dobar.Mozes i pesme da konvertujes | |
|
| |
b_o_z_o .:Charmed Moderator:.
Broj poruka : 1538 Godina : 33 Lokacija : Kotor Pravo Ime : Božidar Perović xobi : surfovanje po netu Datum upisa : 17.03.2007
| Naslov: Re: Zelim vasa misljenja i vase ideje... Pet Apr 13, 2007 9:00 pm | |
| Xvala puno I ja neznam što ste se vi navrli da je Piper ukočena kada zaustavlj vrijeme, pa i nije baš toliko loše možda mora samo malo da poradi na tome | |
|
| |
DMC C****** ***
| Naslov: Re: Zelim vasa misljenja i vase ideje... Pet Apr 13, 2007 9:05 pm | |
| Pa zna i ona da nije lose,ali ta spica iz reklame sto ste videli,to ne ide u film,tako da nemate frke.Za film se sve odradi kako treba | |
|
| |
| Naslov: Re: Zelim vasa misljenja i vase ideje... Pet Apr 13, 2007 9:16 pm | |
| E, dobro je!!! Animacija je extra!!! | |
|
| |
DMC C****** ***
| Naslov: Re: Zelim vasa misljenja i vase ideje... Sub Apr 14, 2007 1:30 am | |
| Hvala,ti puno!!!Glad U like | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Zelim vasa misljenja i vase ideje... | |
| |
|
| |
| Zelim vasa misljenja i vase ideje... | |
|